Gama de servicii


Consultanta

Mecanex asigură consultanţă specializată în alegerea pompelor industriale, atât beneficiarilor cât şi birourilor de proiectare. De asemenea, compania oferă asistenţă tehnică gratuită la montarea pompelor în stațiile de pompare. Alegerea unei pompe de calitate înseamnă o funcţionare corectă şi o durată mai lungă de viaţă a instalației dumneavoastră, de aceea, inginerii noștri vă stau la dispoziție pentru orice întrebare. Vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa pumps@mecanex.ro .


Instalare, montaj si mentenanta

Cu un portofoliu de peste 100 de proiecte finalizate în domeniul irigaţiilor, societatea noastră a câștigat notorietate participând cu succes în ultimii ani la reabilitarea staţiilor de pompare din judeţele Brăila, Galaţi şi Călăraşi, ca urmare a licitaţiilor organizate de Unitatea de Management a Proiectului Reforma şi Reabilitarea Sectorului de Irigaţii din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Mecanex se ocupă cu atenție de găsirea soluţiilor potrivite, de realizarea şi avizarea proiectului, și nu în ultimul rând de execuţia şi montajul pompelor, la cele mai bune preţuri.


Reparatii si piese de schimb

Dispunând de o echipă de specialişti în domeniu, Mecanex vă oferă cele mai bune soluţii pentru: repararea pompelor, consultanţă, service, montaj, punere în funcţiune pentru sisteme de alimentare cu apă (pompe submersibile, pompe de suprafață, pompe pentru apă uzată, grupuri de pompare), mentenanţă sisteme de alimentare cu apă pentru persoane fizice, societăţi şi asociaţii de proprietari. Mecanex poate repara la cerere pentru dumneavoastră aproape orice tip de pompă pe care o detineţi.


Reciclarea deseurilor

Tratarea fluxurilor de deșeuri și transformarea deșeurilor în produse, adică sortarea și tratarea diferitelor tipuri de deșeuri, cum ar fi deșeurile menajere municipale, agricole, industriale, medicale organice etc., inclusiv solide și lichide. Câteva exemple de echipamente furnizate sunt instalațiile semi-automate și complet automate pentru procesarea deșeurilor solide municipale; Linii de sortare, spălare și re-granulare plastic; Facilități pentru producția de combustibil derivat din deșeuri - Incineratoare de deșeuri.


De ce Mecanex?
Misiune, viziune si valori

Compania noastră oferă servicii complete în producerea pompelor, pieselor de schimb pentru pompe, pieselor turnate sau prelucrate şi găseşte permanent soluţii profesionale, inovative, adaptate cerinţelor clienţilor.
Dorim să fim prima alegere în materie de pompe industriale şi să punem la dispoziţia clienţilor know-how-ul şi dedicarea echipei noastre de profesionişti.
Valorile noastre sunt bazate pe respect, servicii profesionale, lucru în echipă, integritate, noutate, angajament și perfecţionarea continuă a standardelor de calitate. Asigurându-ne astfel că vă vom oferi cea mai bună experienţă în cadrul companiei Mecanex.

Vezi galeria cu proiecte!


Proiecte recente

(+40) 231 516 661